Bättre service

Under hösten har Torsås kommun anställt en näringslivsutvecklare och Torsås företagscentrum har inlett ett samarbete med Kalmarsund Promotion för att kunna ge företagen i Torsås ännu bättre service.

Från och med 2018 innebär ditt medlemskap i Torsås företagscentrum även ett medlemskap i Kalmarsund Promotion där du bl a kan ta del av nedanstående.

Företagsagendan
Genom Företagsagendan kan du på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad om lokala och regionala företagsaktiviteter den kommande månaden. Agendan skickas till dig via e-post tio gånger per år.

Lokala Företagsträffar
Vi kommer även fortsättningsvis bjuda in dig till Företagsfrukostar eller Företagsluncher i Torsås. Att vi känner våra företagsgrannar är en viktig del av Torsåsandan.

Kurser & föreläsningar
Våra lokala kurser har varit mycket välbesökta och genom vår samverkan med Kalmarsund Promotion kommer du även få tillgång till kurser på andra orter i regionen. Passar inte kursdatumet i Torsås kanske du kan delta vid grannkommunens kurstillfälle.

Populära Promotionluncher
Under året arrangerar Kalmarsund Promotion 9 fartfyllda Promotionluncher i Kalmar, Nybro, Torsås och på Öland. Passa på att ta del av intressanta teman och lär känna dina företagskollegor i regionen.

Effektiva Affärsutvecklingstjänster
Skulle ditt företagande kunna utvecklas av att ha tillgång till en kompetent mentor under 1 år eller av att träffa en företagspanel med 8 experter? Välkommen att kostnadsfritt ta del av affärsutvecklingstjänsterna Kalmarsund Mentorer och Connect Språngbräda.

Fler affärsutvecklingstjänster hittar du på kalmarsundpromotion.se